Zašto grudi počinju da vise?

Zašto grudi počinju da vise?

Zašto grudi počinju da vise?

Početkom puberteta grudi počinju da rastu formirajući se u jedan od karakterističnih oblika, različitih dimenzija i položaja. Neke su podignute, a neke pak spuštene. Tokom života grudi gube na svojoj vitalnost i spuštaju, a naročito kada žene počinju da stare.

To se događa usled gubitka elastičnosti kože, kada koža nije više tako čvrsta i ne može da izdrži težinu grudi. Postoje različite vrste grudi: špicaste, velike, ravne, okrugle i široke.

Određeni broj žena, najčešće one koje imaju manje grudi, nemaju problem da im grudi vise ili se sa tim suočavaju dosta kasnije od drugih žena koje imaju veće grudi i koje se u ranim godinama suočavaju sa opuštenim grudima.

Jedan od načina da se spreči rano opuštanje grudi i da se grudi lepo formiraju u fazi rasta jeste da se nose udobni grudnjaci (brushalteri) koji drže (podižu) grudi, a svakako i vežbe za grudi su korisne jer doprinose njihovoj čvrstoći i održavanju vitalnosti.

Tagovi: brushalteri, čvrsta koža, grudi, grudnjaci, koža, okrugle grudi, podignute grudi, pubertet, rast grudi, ravne grudi, široke grudi, špicaste grudi, spuštene grudi, starost, težina grudi, velike grudi, žene.

Kefalica / Njuz Network

Tema: Zašto grudi počinju da vise? / Slična tema: Kada devojčicama počinju da rastu grudi?

Zašto grudi počinju da vise?
Zašto grudi počinju da vise?

Comments
Učitavam...